Sportcentrum Atlas ook jouw sportschool

Sportcentrum Atlas bevindt zich in Volendam en is populair in de gemeente Edam-Volendam en omstreken. Zoek je een plek om te starten met fitness, unieke groepslessen of personal training? Wil je afslanken of sterker te worden? Dan is Sportcentrum Atlas dé sportschool voor jou.

Ontdek je ideale lidmaatschap met 6 vragen

Het kan lastig voor je zijn om direct het juiste lidmaatschap te vinden. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Sportcentrum Atlas. Daarom is er voor jou de online test. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Lidmaatschapstest: binnen 1 minuut klaar

Deze test is vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschap advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

 

 

Sportcentrum Atlas in Volendam is dé plek voor Fitness, Groepslessen, Yoga en Personal Training. Bij Sportcentrum Atlas ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. Wij hebben voor iedereen die slanker, fitter of sterker wilt worden, wilt revalideren of een heel andere doelstelling heeft, een oplossing. Weten of Sportcentrum Atlas bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.

Sportcentrum Atlas helpt jou met effectief afvallen!

Wil jij graag beginnen met afvallen maar je weet niet hoe? Sportcentrum heeft dan voor jou dé oplossing. Onze trainers helpen jou met zo snel en veilig mogelijk afvallen.  Ben je benieuwd hoe wij je gaan helpen met a...

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af David Rug en Nek helpt je van de rugklachten af.  8 op de 10 Nederlanders hebben minstens een keer in hun leven rugklachten of nekklachten. Klachten aan de rug komen he...