Sportcentrum Atlas ook jouw sportschool

Misschien wil je een sportschool in Edam-Volendam en omstreken. En zoek je een plek om te starten met fitness, unieke groepslessen, personal training, om af te slanken of sterker te worden? Dan is Sportcentrum Atlas dé sportschool voor jou.

Ontdek je ideale lidmaatschap met 6 vragen

Het kan lastig zijn om direct het juiste lidmaatschap te vinden. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Sportcentrum Atlas. Daarom is er voor jou de online test. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Lidmaatschapstest: binnen 1 minuut klaar

Deze test is vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschap advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 


Sportcentrum Atlas in Volendam is dé plek voor Groepslessen, Yoga en Personal Training. Bij Sportcentrum Atlas ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. Wij hebben voor iedereen die slanker, fitter of sterker wilt worden, wilt revalideren of een heel andere doelstelling heeft, een oplossing. Alle nieuwe leden starten met een Gratis proefweek.

Sportcentrum Atlas helpt jou met effectief afvallen!

Wil jij graag beginnen met afvallen maar je weet niet hoe? Sportcentrum heeft dan voor jou dé oplossing. Onze trainers helpen jou met zo snel en veilig mogelijk afvallen.  Ben je benieuwd hoe wij je gaan helpen met a...

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af David Rug en Nek helpt je van de rugklachten af.  8 op de 10 Nederlanders hebben minstens een keer in hun leven rugklachten of nekklachten. Klachten aan de rug komen he...

Edwin de Boer

Als fanatiek schaatser en tegelzetter wordt mijn rug flink op de proef gesteld.

Lees meer

Leonie Tol

Leonie tol: In 2015 werd ik geopereerd na jaren van zware herniaklachten.

Lees meer