Groepslessen bij Sportcentrum Atlas

Body Challenge
Zware, eenvoudige les gericht op spierversteviging, conditieopbouw en vetverbranding. Effectief en geschikt voor iedereen!
Body Shape
Les met gemakkelijke combinaties, waarbij oefeningen gedaan worden voor alle spiergroepen, zowel de kleine als de grote spiergroepen komen aan bod. Dit is de ideale les om je lichaam in vorm te brengen of te houden.
B-Kick
De bekende oosterse vechtsporttechnieken van Thai Boxing, Kung Fu, Karate en Kick Boxing samengebundeld. Deze workout bestaat uit combinaties van trappen en stoten, waarbij gebruik wordt gemaakt van stootzakken. De oefeningen worden op muziek uitgevoerd.
Bungee Superfly
Vlieg door de lucht, train hard terwijl je het gevoel hebt dat je speelt! Met een bungeekoort hang je aan het plafond en vlieg je sky high!
Club Power
Club Power kan het beste omschreven worden als fitness op muziek. Alle spiergroepen komen uitgebreid aan bod. De meeste oefeningen worden uitgevoerd met een speciale stang: de barbell. Het gewicht van de barbell kun je zelf bepalen met behulp van schijven, dus iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa. Een ideale training om snel in ‘shape’ te komen.
Combi Fit
Je kan in deze les alle lesvormen verwachten. De les is geschikt voor iedereen. Er komen geen moeilijke combinaties en pasjes in voor.
Crossbox
Prikkel je lichaam zo breed mogelijk! Crossbox combineert gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm. Traningsvorm op basis van functionele bewegingen. Crossbox WOD traint de tien fysieke eigenschappen van het lichaam: cardiovasculair vermogen (hart-longfunctie), weerstands-/uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, power, snelheid, coördinatie, beweeglijkheid, balans en nauwkeurigheid. Voor deze les heb je een abonnements upgrade nodig, voor slechts € 1,25 per week. Deze kosten komen bovenop je lopende abonnement.
CT+
Een spierverstevigende- en conditionele les voor iedereen, mannen en vrouwen, gevorderden en beginners. Met behulp van gewichten, step, dumbbells en andere hulpmiddelen wordt het hele lichaam getraind. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen omdat het gewicht zelf kan worden bepaald. Daardoor is de les toegankelijk voor ieder sporter, ongeacht zijn of haar niveau. De opbouw van de les vindt in vier weken plaats, en in deze maand zal één spiergroep extra aandacht krijgen. Er wordt met muziek gewerkt maar ritmegevoel is niet noodzakelijk. Spieropbouw? Betere conditie? Gestroomlijnder lichaam? CT+ heeft het allemaal!
Fight
Een conditionele en spierverstevigende les voor iedereen. Kickboxen op stootzakken wordt gecombineerd met spierversterkende oefeningen met het eigen lichaamsgewicht. 
Indoor Cycling
Bij Hit indoor cycling sta jij centraal. Uitdaging en bescherming gaan hand in hand. Een betrokken en inspirerende instructeur haalt het beste uit jou en zichzelf. Ervaar hoe het is om te trainen als groep met een plan. Zweet, verbeter uw conditie en kracht en vooral: geniet!
POWER HOUR
Ook snel vetverbranden en spieropbouwen in slechts 30 minuten? ‘Insanity’ is een hype voor een maximale interval training voor het gehele lichaam: een echte uitdaging voor zowel mannen als vrouwen.
Functional Bodyshape
In de functional bodyshape les train je alle componenten van fitheid in een 4 weken periodisering: Conditie, flexibiliteit, maximale kracht, explosiviteit, snelheid, coördinatie, behendigheid en balans.
Fresh Balance
Een fris balans tussen conditie, kracht, lenigheid en ontspanning. Geschikt voor iedereen. Leuke instaples voor beginners en ouderen.
Pilates
Een zachte – niet gemakkelijke – workout, waarbij bewegingen zeer bewust worden uitgevoerd. Er wordt gewerkt aan lichaamshouding, bewegingstechniek en ademhaling. Een perfecte training voor ‘body & mind’. De “Small Ball” is een atribuut dat regelmatig wordt gebruikt om nog meer oefenvariaties te creëren. Geschikt voor iedereen.
Poweryoga
Het regelmatig beoefenen van power yoga leidt tot meer energie, krachtigere en soepelere spieren, balans en mentale rust. Bovendien zijn de afwisselende lichaamshoudingen goed voor de spijsvertering en het afdrijven van afvalstoffen uit het lichaam.
Toch ligt bij Ashtanga Vinyasa Yoga de nadruk, meer dan bij alle andere yoga vormen, op het lichamelijke. Als je yoga al gauw ‘zweverig’ vindt heb je dus grote kans dat power yoga wel bij je past.
Sixpack
In deze les werk je 15 minuten lang gericht aan de verschillende schuine en rechte buikspieren. Dit gebeurt met een groep mensen tegelijk op het ritme van de muziek. De leraar zorgt voor een gevarieerd aanbod aan oefeningen en stimuleert je om dit vol te houden.
Sixpack+
In deze les werk je 30 minuten lang gericht aan de verschillende schuine en rechte buikspieren. Dit gebeurt met een groep mensen tegelijk op het ritme van de muziek. De leraar zorgt voor een gevarieerd aanbod aan oefeningen en stimuleert je om dit vol te houden.
Step Style
Step les bij Sportcentrum Atlas is een energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. De cardionummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling, gevolgd door spierverstevigende tracks die je lichaam nog mooier vormen en strakker maken.
Zumba
Zumba is een op latijns-Amerikaanse muziek geïnspireerde workout die voor iedereen te volgen is. Door de heerlijke opzwepende muziek ga je vanzelf! Gedurende een uur Zumba verbrand je ± 600 calorieën, zonder dat je het door hebt. Dé manier om conditie op te bouwen, lekker te bewegen, vet te verbranden en centimeters kwijt te raken. Doe mee!
 
Voor uitleg van de jeugdlessen, zie: Fitkids/Teenfit

 

Contact

Sportcentrum Atlas
Gravelandstraat 66
1131 JK Volendam

0299 – 362282
Last van Rug- en/of Nekklachten?

Last van Rug- en/of Nekklachten?

Geplaatst op: 2019-03-12

Uniek Rug- en Nek-onderzoek bij Sportcentrum Atlas

Lees meer Meer nieuws
Yourline+ : Dinsdag 26 mei 2020

Yourline+ : Dinsdag 26 mei 2020

Geplaatst op: 2017-01-23

Tot 10% gewichtsverlies / Tot 5% stijging van de spiermassa

Lees meer Meer nieuws