Fitness

Functional bodyshape

Tijdens een functional bodyshape werk je aan alle onderdelen van fitness. Train je conditie, maximale kracht, flexibiliteit, explosiviteit, snelheid, coördinatie, behendigheid en balans. Een optimaal fit lijf en geest is het resultaat.

Body shape

Body shape is een relatief rustige training op muziek. De nadruk ligt op uithoudingsvermogen en trainen met weerstand. Het doel is om alle spiergroepen van het lichaam te versterken. Hierdoor verbeter je je conditie en figuur.

Sixpack

Train de belangrijke buikspieren en onderrugspieren in groepsverband. Een sterke ‘core’ helpt je blessurevrij te blijven en de gedroomde sixpack te bereiken.

Maak gratis kennis met fitness bij Sportcentrum Atlas

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sportcentrum Atlas helpt jou met effectief afvallen!

Wil jij graag beginnen met afvallen maar je weet niet hoe? Sportcentrum heeft dan voor jou dé oplossing. Onze trainers helpen jou met zo snel en veilig mogelijk afvallen.  Ben je benieuwd hoe wij je gaan helpen met a...

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af David Rug en Nek helpt je van de rugklachten af.  8 op de 10 Nederlanders hebben minstens een keer in hun leven rugklachten of nekklachten. Klachten aan de rug komen he...

Edwin de Boer

Als fanatiek schaatser en tegelzetter wordt mijn rug flink op de proef gesteld.

Lees meer

Leonie Tol

Leonie tol: In 2015 werd ik geopereerd na jaren van zware herniaklachten.

Lees meer