Last van fysieke klachten?

Binnen de muren van sportcentrum Atlas is een praktijk van Kirchhoff Fysio gevestigd. Kirchhoff Fysio is gespecialiseerd in sportblessures, revalidatie en lang bestaande en daardoor complexe klachten.

Loop jij al een tijdje met lichamelijke klachten rond en wil je hiervan afgeholpen worden? Bel dan voor een afspraak met een van de fysiotherapeuten van Kirchhoff gevestigd in Atlas. Sport snel weer zonder klachten!

Het motto van Kirchhoff Fysio is: “Het is beter dat iemand voor niets komt, dan te laat, want dan is de hersteltijd veel langer.”

Voor meer informatie over Kirchhoff Fysio, de verschillende behandelmethodes en de unieke Kirchhoff Fysio-methode verwijzen we graag naar hun website: https://kirchhoff-fysio.nl/.

 

 

Fysiotherapeut en Manueel therapeut:
Joël Koning: 0652592718

 

Fysiotherapeut en personal trainer:
Davey Jonk: 0614659324

 

 

 

Sportcentrum Atlas in Volendam is dé plek voor Groepslessen, Yoga en Personal Training. Bij Sportcentrum Atlas ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. Wij hebben voor iedereen die slanker, fitter of sterker wilt worden, wilt revalideren of een heel andere doelstelling heeft, een oplossing. Alle nieuwe leden starten met een Gratis proefweek fitness. Weten of Sportcentrum Atlas bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.

Sportcentrum Atlas helpt jou met effectief afvallen!

Wil jij graag beginnen met afvallen maar je weet niet hoe? Sportcentrum heeft dan voor jou dé oplossing. Onze trainers helpen jou met zo snel en veilig mogelijk afvallen.  Ben je benieuwd hoe wij je gaan helpen met a...

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af David Rug en Nek helpt je van de rugklachten af.  8 op de 10 Nederlanders hebben minstens een keer in hun leven rugklachten of nekklachten. Klachten aan de rug komen he...