Zwanger vitaal: Gezond bewegen voor zwangere vrouwen

Je bent zwanger, gefeliciteerd!

De voordelen van vitaal zijn vóór je bevalling:

  • Betere conditie.
  • Beter humeur.
  • Betere doorbloeding naar de baarmoeder, wat zorgt voor betere voeding van het kind.
  • Voorkomen van zwangerschapsgerelateerde klachten als zwangerschapsdiabetes of bekkenproblematie.

Geen extra kosten
Je betaalt de normale abonnementskosten, de extra aandacht is een service die we je zonder bijkomende kosten leveren.

Je krijgt ook:

  • Een gratis verlenging van 20 weken van je abonnement. 
  • Een fitnessinstructie waarin je een trainingsschema krijgt, aangepast op jouw zwangerschap. De instructie wordt gegeven door een zwangerfit (post-hbo) opgeleid personal trainer.

Openingstijden
Je bepaalt helemaal zelf wanneer je in de fitness traint en bent dus niet gebonden aan vaste tijden. Zie de tab 'openingstijden' voor meer informatie.

Stel je vraag en we bellen je binnen 24 uur.

 

 

 

 

Sportcentrum Atlas in Volendam is dé plek voor Groepslessen, Yoga en Personal Training. Bij Sportcentrum Atlas ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. Wij hebben voor iedereen die slanker, fitter of sterker wilt worden, wilt revalideren of een heel andere doelstelling heeft, een oplossing. Alle nieuwe leden starten met een Gratis proefweek fitness. Weten of Sportcentrum Atlas bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.

Sportcentrum Atlas helpt jou met effectief afvallen!

Wil jij graag beginnen met afvallen maar je weet niet hoe? Sportcentrum heeft dan voor jou dé oplossing. Onze trainers helpen jou met zo snel en veilig mogelijk afvallen.  Ben je benieuwd hoe wij je gaan helpen met a...

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af David Rug en Nek helpt je van de rugklachten af.  8 op de 10 Nederlanders hebben minstens een keer in hun leven rugklachten of nekklachten. Klachten aan de rug komen he...