Yourline+ Lifestyle Cursus

Yourline+ is een 6 weken durende lifestyle cursus. In klein groepsverband van maximaal 20 deelnemers leer je in 6 cursusavonden op een interactieve manier alle belangrijke aspecten van voeding, sport en rust.
START: Wordt nog bekendgemaakt. 

Je bereikt deze volgende doelen: 

  • Tot 10% gewichtsverlies.
  • Tot 5% stijging van de spiermassa. 
  • Je begrijpt wat voeding, bewegen, sport en rust voor je betekenen.
  • Je ervaart een uitgebalanceerde lifestyle.

Met educatie, coaching door onze 3 personal trainers, trainingsschema's en voedingsschema's helpen wij je om je persoonlijke doel te bereiken. 

Lees meer informatie en succesverhalen op  de website van Boost Me Personal Training.

Schrijf je in via onderstaand formulier voor de nieuwe Yourline+ cursus. 

Vul onderstaand contactformulier in en we bellen je binnen 24 uur.


 

 

 

Sportcentrum Atlas in Volendam is dé plek voor Groepslessen, Yoga en Personal Training. Bij Sportcentrum Atlas ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. Wij hebben voor iedereen die slanker, fitter of sterker wilt worden, wilt revalideren of een heel andere doelstelling heeft, een oplossing. Alle nieuwe leden starten met een Gratis proefweek fitness. Weten of Sportcentrum Atlas bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.

Sportcentrum Atlas helpt jou met effectief afvallen!

Wil jij graag beginnen met afvallen maar je weet niet hoe? Sportcentrum heeft dan voor jou dé oplossing. Onze trainers helpen jou met zo snel en veilig mogelijk afvallen.  Ben je benieuwd hoe wij je gaan helpen met a...

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af David Rug en Nek helpt je van de rugklachten af.  8 op de 10 Nederlanders hebben minstens een keer in hun leven rugklachten of nekklachten. Klachten aan de rug komen he...