Yoga

Flow yoga

Flow Yoga is een rustige yogastijl afgeleid van de Ashtanga yogavorm. Karakteristiek voor Flow Yoga is de zachte en vrije benadering van de houdingen. Je wisselt af tussen ontspannen houdingen en meer dynamische en statische houdingen, waarmee je kracht opbouwt. Hierdoor is de belasting voor je lichaam beperkt en zijn de lessen fijn voor zowel beginners als gevorderden. Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de volgende in een rustige en zachte ‘flow’. Die ondersteun je met je ademhaling.

Poweryoga

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga die is afgeleid van de Ashtanga yogavorm. Je neemt achtereenvolgens staand, zittend en liggend houdingen aan. Je voert deze houdingen direct na elkaar uit. Samen vormen de houdingen een serie, die per les verschilt. De houdingen ondersteun je met ademtechnieken en focus. De les eindigt met ontspanning van geest en lichaam.

Yang-Yin yoga

Combineer actie en ontspanning met deze gecombineerde yin en yang yoga les. Je begint actief met een serie krachtige en dynamische lichamelijke houdingen. De tweede helft van de les versterk en versoepel je pezen, bindweefsel en gewrichten door diepe rekkingen. Activeer en ontspan.

Yin yoga

Yin Yoga is een yogavorm waarbij je houdingen vasthoudt. In de les versterk en versoepel je je pezen, bindweefsels en gewrichten. De houdingen rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Yin yoga verbetert de bewegelijkheid van het lichaam, dus maakt het leniger. Ook zorgt de les dat de gewrichten beter in conditie komen, dus sterker worden. De les brengt lichamelijke en mentale ontspanning.

 

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

 

 

 

 

Sportcentrum Atlas in Volendam is dé plek voor Groepslessen, Yoga en Personal Training. Bij Sportcentrum Atlas ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. Wij hebben voor iedereen die slanker, fitter of sterker wilt worden, wilt revalideren of een heel andere doelstelling heeft, een oplossing. Alle nieuwe leden starten met een Gratis proefweek fitness. Weten of Sportcentrum Atlas bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.

Sportcentrum Atlas helpt jou met effectief afvallen!

Wil jij graag beginnen met afvallen maar je weet niet hoe? Sportcentrum heeft dan voor jou dé oplossing. Onze trainers helpen jou met zo snel en veilig mogelijk afvallen.  Ben je benieuwd hoe wij je gaan helpen met a...

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af David Rug en Nek helpt je van de rugklachten af.  8 op de 10 Nederlanders hebben minstens een keer in hun leven rugklachten of nekklachten. Klachten aan de rug komen he...