Kinderoppasservice

Lekker sporten terwijl je baby, peuter of kleuter zich vermaakt bij onze unieke, gratis* kinderoppasservice. Ook dat kan bij ons!

Openingstijden kinderoppasservice

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur (gratis*).
  • Zaterdag van 8.45 – 11.45 uur (€2,– per kind per keer).

* De kinderoppasservice is gratis voor leden met kinderen van 0 tot 4 jaar op doordeweekse dagen. Heb je een Basic abonnement en wil je de kinderoppasservice gebruiken, dan geldt een upgrade van €3,09 per week.

Laat je kind met een gerust hart achter bij onze goed opgeleide leiders. Je kind krijgt rond 9.30 uur fruit en iets te drinken en wordt optimaal vermaakt. We hebben een kindertoilet voor peuters en kleuters die zindelijk zijn. Neem schone luiers mee voor kinderen die nog niet zindelijk zijn. Zij worden hygienisch verzorgd door de leidsters. We adviseren je om bij het eerste bezoek kort aanwezig te blijven, zodat je kind kan wennen. Je kunt dan ook onbeperkt vragen stellen.

 

 

 

Sportcentrum Atlas in Volendam is dé plek voor Groepslessen, Yoga en Personal Training. Bij Sportcentrum Atlas ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. Wij hebben voor iedereen die slanker, fitter of sterker wilt worden, wilt revalideren of een heel andere doelstelling heeft, een oplossing. Alle nieuwe leden starten met een Gratis proefweek fitness. Weten of Sportcentrum Atlas bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.

Sportcentrum Atlas helpt jou met effectief afvallen!

Wil jij graag beginnen met afvallen maar je weet niet hoe? Sportcentrum heeft dan voor jou dé oplossing. Onze trainers helpen jou met zo snel en veilig mogelijk afvallen.  Ben je benieuwd hoe wij je gaan helpen met a...

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af David Rug en Nek helpt je van de rugklachten af.  8 op de 10 Nederlanders hebben minstens een keer in hun leven rugklachten of nekklachten. Klachten aan de rug komen he...