David Rug en Nek Concept helpt je van je nek- en rugklachten af

8 op de 10 Nederlanders hebben minstens 1 keer in hun leven rugklachten of nekklachten. Klachten aan de rug komen het meest voor en keren het vaakst terug. Maar daar is nu een moderne, snelle en echt werkende oplossing voor. Wetenschappelijk onderzoek bewijst het.

Met het David Rug en Nek Concept train je op een veilige manier. Je voert met de speciale apparaten de bewegingen namelijk vanzelf goed uit. Bovendien houden de apparaten je vooruitgang bij. Zo kun je je vooruitgang altijd inzien en bijhouden.

Kortom, David Rug en Nek is:

  • Veilig.
  • Simpel.
  • Motiverend.
  • Kost heel weinig tijd.

Neem een kijke op de website van David Rug en Nek trainingcentrum: https://www.rugnekdavidtrainingcentrum.nl/


Start direct met 1 van onze specialisten en vul het onderstaande formulier in!

 

 

 

 

 

Sportcentrum Atlas in Volendam is dé plek voor Groepslessen, Yoga en Personal Training. Bij Sportcentrum Atlas ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. Wij hebben voor iedereen die slanker, fitter of sterker wilt worden, wilt revalideren of een heel andere doelstelling heeft, een oplossing. Alle nieuwe leden starten met een Gratis proefweek fitness. Weten of Sportcentrum Atlas bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.

Sportcentrum Atlas helpt jou met effectief afvallen!

Wil jij graag beginnen met afvallen maar je weet niet hoe? Sportcentrum heeft dan voor jou dé oplossing. Onze trainers helpen jou met zo snel en veilig mogelijk afvallen.  Ben je benieuwd hoe wij je gaan helpen met a...

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af David Rug en Nek helpt je van de rugklachten af.  8 op de 10 Nederlanders hebben minstens een keer in hun leven rugklachten of nekklachten. Klachten aan de rug komen he...