Veilig en snel sporten met het Biocircuit

Wat je doelen ook zijn, het Biocircuit helpt je die snel en veilig te behalen.
Het Biocircuit is de enige volautomatische circuittraining zonder wachttijd. Je traint zowel je conditie(cardio) als kracht in 15 tot 30 minuten volwaardig. Je scant voor je training eenmalig je toegangskaart om in te loggen, vervolgens passen alle oefeningen zich aan jou aan. Train zonder te hoeven nadenken op je eigen niveau. 

Het begeleide programma geeft je een meeslepende ervaring, zonder te wachten of instellingen te veranderen. Gewichten en instellingen passen zich automatisch aan jouw niveau aan. Het circuit heeft alles wat je nodig hebt om je spieren maximaal te activeren. Deze snelle en doeltreffende training staat altijd voor je klaar.

Een training van 30 minuten op het biocircuit is zo effectief als een training van 60 tot 90 minuten in de fitness. Je verliest namelijk geen tijd aan: wachten, lopen naar het volgende toestel, instellen van de apparatuur, nadenken over de oefening, overbodig rusten.

Bij het Biocircuit is altijd professionele begeleiding aanwezig voor eventuele hulp en een gezellig praatje. 

Dit kun je verwachten:

  • Vaardigheidsniveau: alle
  • Type: circuittraining
  • Duur: 15 tot 30 minuten


Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

 

 

 

 

 

Sportcentrum Atlas in Volendam is dé plek voor Groepslessen, Yoga en Personal Training. Bij Sportcentrum Atlas ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om je doelstellingen te halen. Wij hebben voor iedereen die slanker, fitter of sterker wilt worden, wilt revalideren of een heel andere doelstelling heeft, een oplossing. Alle nieuwe leden starten met een Gratis proefweek fitness. Weten of Sportcentrum Atlas bij jou past? Doe de lidmaatschapstest.

Sportcentrum Atlas helpt jou met effectief afvallen!

Wil jij graag beginnen met afvallen maar je weet niet hoe? Sportcentrum heeft dan voor jou dé oplossing. Onze trainers helpen jou met zo snel en veilig mogelijk afvallen.  Ben je benieuwd hoe wij je gaan helpen met a...

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af

David Rug en Nek helpt je van je nek- en rugklachten af David Rug en Nek helpt je van de rugklachten af.  8 op de 10 Nederlanders hebben minstens een keer in hun leven rugklachten of nekklachten. Klachten aan de rug komen he...